Optimale presentatie van uw woningaanbod!


Als makelaar heeft u een belangrijke bemiddelende rol in het aan- en verkoopproces van een woning als het gaat om het bijeenbrengen van koper en verkoper. Een goede presentatie van uw woningaanbod via internet en/of diverse vormen van gedrukte media, dragen bij aan een geslaagde bemiddeling. De technieken die nodig zijn om een goede presentatie mogelijk te maken behoren niet echt tot uw aandachtsgebied en/of kennisgebied. Daarnaast heeft u veelal contact met partijen die foto's van woningen op uw website plaatsen, folders maken dan wel in regionale kranten publiceren. Al met al een niet gewenste kostbare en tijdrovende bezigheid voor uw makelaarskantoor. OPI-Media verzorgt graag datgene wat u naast uw hoofdtaak doet!

Wat kunnen wij u bieden?

¨ Tegen een goede prijs / prestatie maken wij gebruik van de best toepasbare technieken om u te ondersteunen met het presenteren van uw woningaanbod.

¨ Wij maken in opdracht foto's en presentaties van woningen, zorgen ervoor dat deze geschikt gemaakt worden voor zowel website als voor afdruk.

¨ Voor een aantal van onze producten maken wij digitale visitekaartjes die u aan uw potentiële kopers mee kunt geven.

¨ Daarnaast kunnen wij namens uw makelaarskantoor het contact onderhouden met onder andere uw websitebeheerder en andere relaties die afdrukmateriaal (folders, presentatiemappen, kranten e.d.) verzorgen.

¨ De door ons gemaakte foto's worden dan direct naar de betreffende partijen verstuurd. Dit bespaart u tijd en moeite!

¨ Tenslotte kunnen wij eveneens het beheer en onderhoud van uw website verzorgen zodat uw woningaanbod altijd actueel blijft.

Productportfolio

Voor een uitgebreid overzicht van al onze producten en diensten vind u hier het productoverzicht. Hiermee kunt u de producten met elkaar vergelijken op onder andere prijs / prestatie. Wilt u meer informatie vul dan direct het formulier in.
Onderaan deze pagina kunt u twee presentaties bekijken

Wie zijn wij?

 

 

 


Heeft u vragen?

Graag demonstreren wij in een persoonlijk gesprek onze producten en diensten. U kunt ons uiteraard ook bellen of mailen voor meer informatie.

OPICON
t.a.v. OPI-Media
Albert Plesmanweg 39 Q
3088 GB Rotterdam
Tel: 010-2944378
Fax: 010-2944379
info@opimedia.nl

OPI-Media, onderdeel van de organisatie OPICON, ondersteunt zowel bedrijven als particulieren op diverse gebieden in het presenteren. Afhankelijk van het gewenste resultaat gebruiken wij Beeld, Geluid, Tekst, Film en Creativiteit.


Presentatie woning plus (OM3)

zelf bekijken
animatie

OPI/Media voor de Makelaardij